Huren ruimte

Ruimte huren in het Infocentrum IJssel Den Nul

Heeft u voor uw organisatie of instelling zalen of een tentoonstellingsruimte nodig? Er zijn in het Infocentrum IJssel Den Nul meerdere zalen met verschillende zaalopstellingen, die we in overleg voor u kunnen inrichten en uitrusten met faciliteiten zoals beamer, scherm, tv, geluid en internet.

Informeer naar de mogelijkheden: T: 0570-745044 E: info@horecahuis.com

 

Bereikbaarheid
Zowel met het openbaar vervoer als per auto is het Infocentrum uitstekend bereikbaar. Ieder half uur stoppen de intercity's op de NS stations in Wijhe en Olst. Vanaf het station neemt u buslijn 161 en stapt uit bij halte "bezoekerscentrum". (Op zaterdag en zondag geen busverbinding)
Vanuit Deventer en Zwolle bent u binnen ca. 20 minuten met de auto in Den Nul bij het Infocentrum. Gratis parkeergelegenheid is er voldoende. 

Catering/Lunch/Diner
In het Infocentrum  hebben we een prachtige horecagelegenheid "Op Duur". Arrangementen met de horeca zijn af te spreken, rekening houdend met uw wensen. Kijk ook onder Bezoek-Horeca.

Speciaal voor verenigingen
Voor het lokale verenigingsleven hanteert het Infocentrum een aangepast tarief, zowel voor wat betreft de zaalhuur als de catering. Voor informatie hierover kun u terecht bij Brasserie Op Duur.
T: 0570-745044 E: info@horecahuis.com

ACTIVITEITEN AGENDA

Iedere derde zaterdag van de maand

HORECA/VERHUUR

Informeer voor horeca en/of zaalverhuur bij Brasserie Op Duur.
T: 0570-745044 E: info@horecahuis.com

www.brasserieopduur.nl    www.facebook.com/BrasserieOpDuur

ADRESGEGEVENS
Infocentrum IJssel Den Nul
Rijksstraatweg 109
8121 SR Den Nul
(0570) 745040