Nieuwe fietsroute Rondje Pontje

Rondje Pontje nieuwe fietsroute Wijhe-Heerde-Olst

Het unieke is dat deze nieuwe route is samengesteld door uitsluitend de vrijwilligers van het Infocentrum IJssel Den Nul, Tourist Info Olst-Wijhe, het Infocentrum Hoogwatergeul Veessen-Wapenveld De Nijensteen Veessen en Visit Heerde. 

De route gaat langs alle mooie “pareltjes” van beide gemeenten en zijn in een, voor fietsers zeer handzaam, klein boekwerkje paginagewijs beschreven. De IJssel vormt het natuurlijke middelpunt en de oversteek kan worden gemaakt bij de ponten van Wijhe en Olst. Maar de route kan ook worden opgedeeld, waarbij de oversteek kan worden gemaakt bij het Kozakkenveer te Veessen. De boekjes kosten € 2,00 en zijn, onder meer, verkrijgbaar bij beide informatiecentra en de toeristische informatiepunten van beide gemeenten. 

Met het boekje benadrukken de vrijwilligers van beide informatiecentra aan de IJssel de unieke samenwerking die zij zijn aangegaan nu zij elkaars overburen zijn. Maar de belangrijkste doelstelling is natuurlijk de promotie van de beide mooie gemeenten.

 

ACTIVITEITEN AGENDA

Een leerzame middag!
In de Duursche Waarden
Wandeling van 3 uur!

HORECA/VERHUUR

Informeer voor horeca en/of zaalverhuur bij Brasserie Op Duur.
T: 0570-745044 E: leon@bijripperda.nl

Ook voor fietsverhuur, voor slechts €7,50 per dag.

Kijk ook onder: Bezoek-Horeca voor o.a. openingstijden en arrangementen.

ADRESGEGEVENS
Infocentrum IJssel Den Nul
Rijksstraatweg 109
8121 SR Den Nul
(0570) 745040