Expositie - Olst in transitie

De tentoonstelling ‘Op eigen KR8’, energie voor een duurzame toekomst, heeft als  speerpunten o.a. de ecologische voet- afdruk en het vermijden van afval en  verspilling.  
Er wordt niet gewacht op actie van de landelijke en internationale overheden of de grote bedrijven. Olst in Transitie probeert het gewoon zelf te doen, van onderop. In de straten, buurten, wijken, het dorp als geheel en de omliggende buurtschappen en Olst-Wijhe als gemeente.  Alle inwoners van Olst. Iedereen kan, samen met buren en buurtgenoten, een steentje bijdragen. En da's nog leuk ook!  
 
Olst in Transisite richt zich ondermeer  op een lokaal sterke, sociale en groene  economie, duurzame lokale energie- opwekking en gezonde voedselvoorziening uit eigen streek. 
Nieuwsgierig naar de achtergronden en meer informatie: www.olstintransitie.nl 
Ruilkast  
Bij de expositie staat een ruilkast. Als overbodige spullen een tweede leven krijgen, scheelt dat een heleboel grondstoffen en energie voor productie en transport. U mag er zoveel uitnemen als u wilt en als u er iets (eventueel in ruil) in zet, dan wel graag qua formaat passend en schoon.

ACTIVITEITEN AGENDA

't Olster Erfgoed
28-12-2017
Helemaal Hip
haal je breidiploma!

HORECA/VERHUUR

Informeer voor horeca en/of zaalverhuur bij Brasserie Op Duur.
T: 0570-745044 E: leon@bijripperda.nl 
Kijk ook onder: Bezoek-Horeca voor o.a. openingstijden en arrangementen.

ADRESGEGEVENS
Infocentrum IJssel Den Nul
Rijksstraatweg 109
8121 SR Den Nul
(0570) 745040