Expositie kunstenaars Olst-Wijhe

Ze presenteren zich als ’t Sal, een stichting die een kunstenaarsforum wil zijn in de gemeente Olst-Wijhe. Twintig jaar geleden werd ‘t Sal opgericht om de organisatie van de kunstroute tijdens de “Wiejese Diekdaegen” op zich te nemen.

Weliswaar roeren de kunstenaars zich daarbuiten ook waar mogelijk met individuele exposities en onderlinge samenwerkingsverbanden, een groepsgewijze tentoonstelling -  zoals eerder in het voormalige gemeentehuis van Wijhe - is de laatste jaren uit het zicht verdwenen. Kwestie van geld en geschikte zaalruimte.

Nu dan is er het Infocentrum. Licht en ruimte daar laten de werken prachtig tot hun recht komen. Wat ook fijn is: er komt flink wat volk over de vloer. Als die allemaal de moeite nemen trap op “hun” kunstenaars te bewonderen, is het helemaal een feest. Nog mooier is als u speciaal voor hen, de makers, een bezoek aan het Infocentrum brengt. Ze zijn het driedubbeldwars waard.

De tentoonstelling is dagelijks te bezichtigen van 10.00 uur tot 17.00 uur en hangt tot begin februari 2018 op de vide van het Infocentrum.

ACTIVITEITEN AGENDA

Natuurspeurtocht

HORECA/VERHUUR

Informeer voor horeca en/of zaalverhuur bij Brasserie Op Duur.
T: 0570-745044 E: leon@bijripperda.nl 
Kijk ook onder: Bezoek-Horeca voor o.a. openingstijden en arrangementen.

ADRESGEGEVENS
Infocentrum IJssel Den Nul
Rijksstraatweg 109
8121 SR Den Nul
(0570) 745040